Winkelwagen

WelkomFijn dat je een kijkje neemt in mijn webwinkel  


Let op Betaling via Paypal is niet meer mogelijk. 
De betaling gaat nu alleen via een bankbetaling. 

Het bankrekening nummer staat bovenaan het bestelformulier. 


In verband met het stoppen van de verkoop van de schedels mogen de schedels weg in 1 koop.
Het zijn 137 handgemaakte schedels. 
In verband met de kwetsbaarheid van de schedels kunnen ze alleen opgehaald worden.


MEDEDELINGEN

Mineralen en mineralen schedels worden niet teruggenomen. Omdat mineralen zeer gevoelig zijn voor energie en deze gelijk de energie van de ontvanger in zich opnemen. Crystal-Skulls heeft vele unieke Kristallen Schedels te koop die naar een hoeder willen, maar je kunt hier ook over de geschiedenis ervan lezen.                                 
Al vele jaren werk ik in de praktijk met mijn eigen kristallen schedels. Tot het moment dat de schedels mij te kennen gaven dat ik een 'tussenpersoon' ben voor de schedels en hun toekomstige hoeders. 
De schedels die naar een hoeder willen komen meestal spontaan op mijn pad. En de overige schedels worden met zorg door mij gekozen. Daardoor zijn het allemaal schedels van zeer hoge kwaliteit met een zeer hoge frequentie. 
De schedels komen van over de hele wereld. Van Zuid-Amerika tot Rusland en alles wat daar tussen zit. De schedels zijn allemaal met de hand gemaakt en niet machinaal vervaardigd. Schedels zijn zeer bijzondere persoonlijkheden waar mee gewerkt dient te worden. Ze zijn niet bedoeld om als beeldje op de kast terecht te komen. Wanneer ik dan ook van de schedel verneem dat deze niet naar een klant toe wil, houd ik me het recht voor om de schedel niet aan de klant te verkopen. 
Verder wordt je op weg geholpen wanneer je zelf met Kristallen Schedels wilt gaan werken. Hoe schaf je ze aan en welk avontuur ga je samen tegemoet. Crystal-Skulls heeft een grote sortering kristallen schedels v.a. € 12,50, schedelhangertjes, Lemurische kristallen, Ghost Kristallen, Moqui Marbles, engeltjes, beeldjes, knuffelstenen, healing balls en healing points, pendels, ruwe mineralen en veel andere artikelen van mineralen te koop. 
In mijn andere webwinkel www.chakrasieraden.nl vind je een enorm assortiment prachtige mineralen sieraden. Dit zijn veelal zeer unieke exemplaren van een zeer hoge kwaliteit. 
Heb je een aankoop gedaan en wil je de beschrijving erbij, dan kan je deze vrij downloaden van de site. Doe dit wel direkt na de bestelling. De site wordt dagelijks ge-update en gekochte artikelen worden daarmee van de site verwijderd.  

Alle schedels worden gereinigd door een van mijn eigen Schedels. Dat is een Rozenkwarts schedel die te kennen heeft gegeven dat dat haar taak bij ons is. Schedels hoeven niet geactiveerd te worden. Daar zorgen de schedels zelf voor. Het is de nieuwe hoeder die afgestemd moet worden op de hoge frquentie van de schedel energie. Dit is een proces wat tussen de schedel en de nieuwe hoeder plaatsvindt en wat NIEMAND anders voor je kan doen. Uiteraard kan ik je wel verder helpen wanneer je niet weet hoe je met je (nieuwe) schedel kunt gaan samenwerken.

Workshop werken met Kristallen schedels en werken met (Lemurische Zaad) Kristallen. Wanneer je in de praktijk wil leren hoe met Kristallen en Kristallen schedels te werken, dan kan je bij mij een workshop volgen. In een dagdeel werken we aan de grondbeginselen, die een prima basis vormen. Hierna kan je zelf goed met diverse Kristallen en Kristallen Schedels aan de slag. 
Mineralen worden niet teruggenomen, omdat een mineraal direct de energie van de ontvanger in zich opneemt. 
Veel plezier op mijn site en met de (eventuele) aankopen.

Jolanda 
Lathum (Gelderland)

De sieraden zijn te vinden in de andere webwinkel www.chakrasieraden.nl
Indien je in één bestelling ook artikelen van de Chakrawebsite besteld, komen de laagste verzendkosten te vervallen.
Bij ophalen is pinnen NIET mogelijk.